Saturday, January 5

Baca Novel!!!

 Setelah sekian lama meninggalkan hobi  baca novel ni akhirnya aku try test nak baca.. itu pun sebab terpengaruh dengan drama yg di adaptasi dari novel tersebut.. erh, da sebut ke belum? erh belum la.. nama novel dan drama tu adalah setia hujung nyawa... sweet sweet je jalan cite die..  suka sgt dengan watak ersalina yg manja manja dan watak zain yang selumber...

so ini lah novel nya. yang aku cuba baca. tapi... gigih baca. mula2 niat tak mo langkau.. tp disebabkan ketidak sabaran nak tau jalan cite die.. aku langkau gak... hahahahaha.. 
walaupun dekat nove ni tak de ilustrasi wajah watak wataknya tapi since aku da didramakan so time baca novel ni aku duk terbayang2 kan wajah pelakon pelakon drama setia hujung nyawa ni hehehe

dok terbayang ersalina dan zain... hehehe...

buku ni pinjam je dari kawan opis mak... konon berkobar la nak baca... tapi... da rasa malas ni.. heheheh tengok la camne kan.. lagipun asik dok mengadap lappy je.. mana masa nya nak membaca kan.. haisey.. tp tgk la karang2.. wish me luck. 

1 comment:

weyy komen kat sini!!